NEGOTIUM


Zajedno do bolje prodaje!

O nama

Negotium je specijalizovana kompanija za izvozne poslove, organizovanje transporta i savetovanje pri plasmanu srpskih proizvoda u inostranstvo. Jedinstvenom bazom partnera i kontakata Negotium omogućava da svaka domaća roba pronađe svoje mesto na policama u inostranim marketima. Tim kompanije čine ljudi koji su eksperti u oblastima marketinga, medjunarodnog poslovanja, pregovaranja i logistike. Negotium će svojim širokim spektrom usluga biti Vaš podstrek u ispunjenju ciljeva.

Posvećeno i profesionalno se bavimo pružanjem sledećih usluga:

Izrade strategijskog i finansijskog plana izvoza

Pronalaženje pouzdanog kupca u inostranstvu

Usavršavanja proizvoda

Pakovanja proizvoda

Osmišljavanja i izrade propagandnog materijala

Organizovanja transporta

Proizvodi

U našoj ponudi imamo široki spektar suvog voća. Konstatno radimo na obogaćivanju našeg asortimana kako bismo mogli u potpunosti da izađemo u susret našim partnerima. Da biste dobili aktuelne cene i detaljne specfikacije naših proizvoda, kontaktirajte nas na office@negotium.rs.

Ulje od kamilice

Ulje od kamilice

 • con
 • org
Orah

Orah

Nana

Nana

Liofilizovana borovnica

Liofilizovana borovnica

Breskva

Breskva

 • con
Višnja

Višnja

 • con
Kupina

Kupina

 • con
Divlja kupina

Divlja kupina

 • con
 • org
Malina

Malina

 • con
 • org
Jagoda

Jagoda

 • con
 • org
Sirup od aronije

Sirup od aronije

Sušena malina

Sušena malina

Sušeni peršun

Sušeni peršun

Suva šljiva bez konzervansa

Suva šljiva bez konzervansa

Suva šljiva 50/60

Suva šljiva 50/60

Malina Rolend

Malina Rolend

...more buttons...

Česta pitanja

Osmotski sušeno voće je slično kao infuzovano sušeno voće, ali sa bitnom razlikom. Kod osmotski sušenog voća dolazi do prirodnog procesa zvanog osmoza, kod kojeg se određeni procenat vlažnosti u voću zamenjuje sa glukozno-fruktoznim sirupom. Nakon osmoze, voće se prenosi u vakuumske sušare, gde se suši na niskoj temperaturi. Na ovaj način dobijamo ukusan i zdrav proizvod koji je sačuvao najbitnije nutritivne vrednosti.
Proces liofilizacije se zasniva na postupku koji je suprotan od sušenja voća na visokim temperaturama. Pod određenim vazdušnim pritiskom, voće se suši na veoma niskim temperaturama, tj. smrzavanjem. Zbog jako niske temperature, preko 90% vode iz voća jednostavno ispari. Liofilizovano voće je najkvalitetnije sušeno voće koje postoji, zato što su sačuvane skoro sve hranljive vrednosti u proizvodu, kao i ukus i oblik voća. Jedina mana ovakvog proizvoda je visoka cena.
U Srbiji je poljoprivreda veoma bitna privredna grana. To nije tako bez razloga. Klimatski uslovi zajedno sa jednom od najplodnijih zemlji u Evropi, doprineli su tome da srpsko voće ima jako dobar kvalitet. U poređenju sa voćem iz severnijih predela, srpsko ima veći slatkoću zbog više sunčanih dana, a u poređenju sa voćem iz južnijih predela, srpsko je više sočno zato što ima više kišnih dana. Samim tim, naše sušeno voće je vrhunskog kvaliteta.
Standardna dokumenta koja Negotium izdaje kod izvoza su komercijalna faktura, otpremnica, fito-sanitarni sertifikat, health sertifikat, laboratorijske analize, CMR i EUR 1/CT-2/GSP (u zavisnosti od tržišta na koje se izvozi).
Negotium formira svoje LOT brojeve po principu #ddmmyy/internikod/internikod, gde datum predstavlja početak proizvodnje određene šarže proizvoda. LOT broj je jako bitan za praćenje porekla proizvoda u daljoj distribuciji u inostranstvu.
Deklarisanje se radi u dogovoru sa kupcem , ali standardno deklarisanje uključuje naziv proizvoda, neto težinu, izvoznika, zemlju porekla, datum proizvodnje, rok trajanja i LOT broj. Negotium takođe može da deklariše proizvode po želji kupca.

Kontakt

Imate proizvod koji želite da plasirate na inostrano tržište? Mislite da Vaš proizvod može da postigne mnogo bolju cenu od trenutne? Izlazak na strano tržište nije toliko težak koliko ste mislili, samo se obratite našem timu da krenemo zajedno u osvajanje novih tržišta!

lokacija

Ismeta Mujezinovića 13
11070, Beograd, Srbija

telefon

+381 (0)65 33 49 927

društvene mreže